Tankar - Carat för ett år sedan

För ett år sean var det fredag och hoppning med Carat. Här är lite mysig film. Ett utav de lugnare ridpassen, var mycket bockandes ett tag där. Han är ju så gullig, med eller utan teknik ;)
 
 
....och så lite prutt-bus ;)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Sv;jamen precis! Ja tycker om att träna med fria vikter, typ hantlar och då känns de nästan lite pinsamt om man skulle göra fel😜 tror man kommer långt på arbetet i stallet, vi stalltjejer bruk ju va rätt "allmänt-starka" men med mål att rida msv så måste jag kämpa på lite me kondisen och styrkan!😆

2016-04-15 @ 00:42:11
URL: http://emeliejosefssons.blogg.se
Postat av: Myra

duktigt, hur läggar man ut filmer på bloggen?

Svar: Först laddar du upp den på tex youtube som vanligt. Ta upp filmen i ett vanligt fönster, under filmen finns en flik som heter "dela", klicka på den och sen på "bädda in" som är fliken bredvid, kopiera länken där (om det blir en väldigt liten eller stor film sen på bloggen, kan du klicka på "visa mer" under länken, där väljer du pixlar). Sen går du in på din blogg. Skapa ett nytt eller ta ett gammalt inlägg och så trycker du på ikonen HTML längst ut till vänster bland ikonerna. och då klistrar du in länken :) Detta är om du har blogg.se ska jag kanske säga ;)
isasriddagbok.blogg.se

2016-04-22 @ 13:50:27
URL: http://hstardebsta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0