Tollan - Mycket skänkelvikingar

Hagbild  - Foto: Jag
 
Igår jobbade jag 12 timmar, åkte hejm till Jess och vi ca 22 började vi Oscars ladda. Grymt var det och höll oss vakna öerraskande bra! Var hemma vid 6-tiden och hann precis lämna över bilen till mamma innan hon skulle till jobbet. Sov sen rätt många timmar, åt lasange till "frulle" pluggade lite och åkte till Tollan. Riktigt pigg faktiskt!
 
Började med att fixa allt innan jag tog in och började fixa Tollis. Tycker bäst om att mocka och fixa foder först, vet faktiskt inte varför men det känns bäst :)
Vi red som vanligt i ridhuset, tränsbett och dressyrsadel. Va ensam i ridhusdet halva passet. Började med att skritta fram ordentligt och sen jobbade vi med skänkelvikningar från väggen till 1/4 linjen. Gav inte så mycket resultat för skritten men när vi började trava så märktes det! Att jobba galoppen var lite svårare, hade då fått sällskap av en liten häst som hoppade fram på bakbenen och ville inte vara ivägen eller hetsa upp den mer. Men vi jobbade iaf en del på 15m volt och tycker att det blev okej-bra iaf :) 
Imorgon ska jag oxå rida Tollan, får se då om galoppen blir bättre :) 4 äpplen idag! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0