Tollan - Bästa dressyrpasset på länge!

Tog med kameran idag i det fina vädret till stallet, tänkte ta några fina bilder nu när det är grönt ute. EN bild hinner jag ta innan den laddar ur, varför är ett mysterium, men vilken bild sen! Av misstag går blixten av och jag missar ett öra, men bilden blev ändå bra för att vara helt i farten utan plan! - Foto: Jag
 
Idag red jag Tollan i ridhuset samtidigt som det pågick dressyrlektioner men det var ändå lugnt och bra med plats (tills en tjej kom in som var ivägen heeela tiden, men då var vi nästan klara).
Skrittade fram och började sen att arbeta skritten. (Red som alltid innanför spåret/väggen).Gick inte så bra till en början, Tollan spände sig och blev lite stark. Men med lite lirkande och köpslående så blev det bättre, hon kom inte ner i någon superfin form men hon började länga på steget lite iaf. Då började vi trava. Satt ner i lättridningen från början och hade fullt fokus på min sits. Tollan var lite sur de första minutrarna mensen slappnade hon av och formen blev jätte fin även när jag plockade henne i en högre så hon kom lite mer på bakbenen. Jobbade traven ett bra tag, flyttade lite, mycket volter och snett igenom, tog korta pauser i bland med lättriding när jag kände att hon tappade sugen lite. Sen galopperade vi några minuter i varje varv och hon klev in fint med bakbenen i båda varven så vi tragglade inte så mycket där. Och så avskrittning såklart!
 
Bästa 50 minutrarna i ridhuset på länge tycker jag, trotts skritten som inte riktigt ville sig. 5 av 5 äpplen till Tollis!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0