Kontado - På volt med tombola

 Så snälla ögon - Foto: Jag
 
Ikväll hade vi oxå fokus på en låg form. Vi var på utebanan, hade två räcken på volt och galoppbommar som vi red över i trav, för det blev för mörkt för att galoppaer över dom. 
Idag hittade vi inte helt känslan, det kändes som att det saknades en liten bit både hos honom och mig. Han gick lätt in i energisparläge mellan och jag fick inte riktigt till den perfekta galoppen. 
 
Vi red på bommarna och sen på hindert som ligger längt från de bommarna vi red över, alltså som på en oval, åt båda hållen. Hoppade båda hindren på volt oxå. Han var riktigt duktig på bommarna men ville gärna ta ett sista litet galoppsprång på hindren. Men efter att ha snurrat runt en stund så blev det bättre. På slutet körde Rebecka Tombola med oss. Vi galopperade utanför hindren på volten och skulle hela tiden hålla en sån galopp som vi skulle kunna hoppa med. Så sa hon ett nam och så skulle den hoppa hindret som var närmst. De som inte hoppade fick planera så att de inte var i vägen. Det var roligt coh utmanade!  
 
Hoppa på volt var det första vi hoppade där i januari, och då var det katastrof. Han kunde inte svänga och vi var på god in i väggen efter varje gång. Och nu var han superduktig! Även om det saknades en liten bit fortfarande. Så det skötte han över förväntan. Synd bara att vi inte hittade framåtbjudningen och kontakten helt. 
 
4 äpplen! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0